cIMeC Home Page Back to selection    'ARCHAEOLOGICAL REPERTORY OF ROMANIA' Archive Of The 'Vasile Parvan' Institute Of Archaeology - Site Location Index
- page 4 -

The outcome of the selection is of 197 localities
County: Cluj

Locality County Repertory location Epoch Repertory
files
On the map
+ Sălişte, com. Ciurila Cluj Sălişte, com. Ciurila, jud. Turda neprecizată; preistorie   Map it  
+ Sărata, com. Panticeu Cluj Sărata, com. Panticeu, jud. Cluj neprecizată   Map it  
+ Săvădisla, com. Săvădisla Cluj Săvădisla, jud. Cluj neolitic   Map it  
+ Sâmboieni, com. Sânmărtin Cluj Sâmboeni, com. Sânmărtin, jud. Someş bronz final   Map it  
+ Sâncraiu, com. Sâncraiu Cluj Zam, com. Sâncraiu, jud. Cluj neprecizată   Map it  
+ Sânmărtin, com. Sânmărtin Cluj Sânmărtin, com. Sânmărtin, jud. Someş neolitic   Map it  
+ Sânnicoară, com. Apahida Cluj Sînnicoară, jud. Someş epoca bronzului; epoca romană; neolitic; sfârşit de La Tene, epoca romană   Map it  
+ Sânnicoară, com. Apahida Cluj Sânnicoară, com. Apahida, jud. Cluj epoca bronzului; epoca romană; Hallstatt; La Tene; neprecizată; preistorie   Map it  
+ Sântejude, com. Ţaga Cluj Sântejude, com. Ţaga, jud. Someş bronz final; epoca romană; neolitic; neprecizată   Map it  
+ Sântioana, com. Ţaga Cluj Sântioana, jud. Someş epoca bronzului; La Tene; La Tene C   Map it  
+ Sic, com. Sic Cluj Sic, jud. Someş bronz final; eneolitic; epoca de tranziţie spre bronz; epoca fierului; epoca romană; Hallstatt; neolitic; perioada de tranziţie la epoca bronzului   Map it  
+ Someşul Cald, com. Gilău Cluj Someşul Cald, com. Gilău, jud. Cluj bronz final; La Tene   Map it  
+ Someşul Rece, com. Gilău Cluj Someşul Rece, com. Gilău, jud. Cluj eneolitic; epoca bronzului; Hallstatt; neolitic; neprecizată; paleolitic   Map it  
+ Soporu de Câmpie, com. Frata Cluj Soporu de Câmpie, jud. Turda epoca bronzului; epoca romană   Map it  
+ Stejeriş, com. Moldoveneşti Cluj Stejeriş, com. Moldoveneşti, jud. Turda bronz final; epoca medievală   Map it  
+ Stoiana, com. Corneşti Cluj Stoiana, com. Corneşti, jud. Someş epoca fierului; neolitic   Map it  
+ Stolna, com. Săvădisla Cluj Stolna, com. Săvădisla, jud. Cluj epoca bronzului; epoca romană; nedeterminată   Map it  
+ Suatu, com. Suatu Cluj Suatu, jud. Cluj epoca romană; La Tene; neolitic   Map it  
+ Suceagu, com. Baciu Cluj Suceagu, com. Baciu, jud. Cluj bronz timpuriu; eneolitic; epoca romană; Hallstatt; La Tene; neolitic; neprecizată   Map it  
+ Sucutard, com. Geaca Cluj Sucutard, jud. Someş bronz final; epoca bronzului; La Tene; neolitic; perioada de tranziţie la epoca bronzului   Map it  
+ Surduc, com. Iara Cluj Surduc, com. Iara, jud. Turda epoca romană   Map it  
+ Şardu, com. Sânpaul Cluj Şardu, com. Sânpaul, jud. Cluj epoca bronzului; epoca romană; Hallstatt; neolitic; neprecizată; paleolitic   Map it  
+ Şaula, com. Izvoru Crişului Cluj Şaula, com. Izvoru Crişului, jud. Cluj epoca romană   Map it  
+ Şigău, com. Jichişu de Jos Cluj Şigău, com. Jichişu de Jos, jud. Someş bronz final   Map it  
+ Şoimeni, com. Vultureni Cluj Şoimeni, com. Vultureni, jud. Cluj epoca bronzului; epoca migraţiilor; neprecizată   Map it  
+ Tărpiu, com. Jichişu de Jos Cluj Tărpiu, jud. Năsăud eneolitic; neolitic   Map it  
+ Târguşor, com. Sânmărtin Cluj Târguşor, com. Sânmărtin, jud. Someş epoca medievală   Map it  
+ Tiocu de Sus, com. Corneşti Cluj Tiocu de Sus, com. Corneşti, jud. Someş bronz final   Map it  
+ Tioltiur, com. Corneşti Cluj Tioltiur, com. Corneşti, jud. Someş neprecizată; preistorie   Map it  
+ Transilvania Cluj Transilvania, jud. Cluj bronz final; eneolitic; epoca bronzului; epoca medievală; epoca medievală timpurie; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; La Tene; neolitic    
+ Tritenii de Jos, com. Tritenii de Jos Cluj Tritenii de Jos, com. Tritenii de Jos, jud. Turda epoca bronzului; epoca romană; Hallstatt   Map it  
+ Turda, com. Turda Cluj Poiana, jud. Turda epoca medievală; epoca romană; La Tene; neprecizată   Map it  
+ Turea, com. Gârbău Cluj Turea, jud. Cluj epoca bronzului; epoca romană; paleolitic; paleolitic sau eneolitic   Map it  
+ Ţaga, com. Ţaga Cluj Ţaga, jud. Someş epoca bronzului; epoca romană; neolitic; neolitic, începutul epocii bronzului; neolitic, tranziţie bronz   Map it  
+ Ţaga, com. Ţaga Cluj Ghiolţ, com. Ţaga, jud. Someş bronz / Hallstatt; neprecizată   Map it  
+ Unguraş, com. Unguraş Cluj Unguraş, jud. Someş bronz final; eneolitic   Map it  
+ Urca, com. Viişoara Cluj Urca, com. Viişoara, jud. Turda bronz final   Map it  
+ Urişor, com. Căşeiu Cluj Urişor, com. Căşeiu, jud. Someş epoca romană   Map it  
+ Vad, com. Vad Cluj Vad, jud. Someş epoca medievală; epoca romană; neolitic; perioada de tranziţie la epoca bronzului   Map it  
+ Valea Florilor, com. Ploscoş Cluj Valea Florilor, com. Ploscoş, jud. Turda neolitic   Map it  
+ Valea Unguraşului, com. Unguraş Cluj Valea Unguraşului, com. Unguraş, jud. Someş perioada de tranziţie la epoca bronzului, bronz   Map it  
+ Văleni, com. Călăţele Cluj Văleni, com. Călăţele, jud. Cluj bronz timpuriu; epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca romană   Map it  
+ Vâlcele, com. Feleacu Cluj Vâlcele, jud. Turda epoca bronzului timpuriu   Map it  
+ Vânători, com. Ciucea Cluj Vânători, com. Ciucea, jud. Cluj epoca romană; neprecizată   Map it  
+ Viişoara, com. Viişoara Cluj Viişoara, jud. Turda epoca bronzului; epoca romană; neprecizată   Map it  
+ Vişea, com. Jucu Cluj Vişea, com. Jucu, jud. Cluj bronz final; epoca bronzului; epoca romană   Map it  
< - > Viştea, com. Gârbău Cluj Viştea, jud. Cluj bronz final; bronz timpuriu; eneolitic; epoca bronzului; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; La Tene; neolitic; neprecizată   Map it  

 Viştea, com./oraş Gârbău (denumire repertoriu: Viştea sau Vişta, Vista, Magyarvista, jud. Cluj)

 Punct 1. De la "Bercul Perilor" (Körtiberek)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 1.0.0.1ceramică - fragmente; datare repertoriu: neolitic; cultura: Tisa; MAC şi colecţia J. Székely)
 1.0.0.2ceramică - fragmente; datare repertoriu: neolitic; cultura: Turdaş
 1.0.0.3ceramică - pictată de tip "vest-transilvănean"; datare repertoriu: neolitic; MAC
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 2. La "Fântâna Mică" (Kisút-dülö)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 2.0.0.1ceramică; datare repertoriu: neolitic; cultura: Tisa
 2.0.0.2ceramică; datare repertoriu: neolitic; cultura: Turdaş
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 3. La "Cărbunari" (Szénhely-düló)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 3.1aşezare; datare repertoriu: neolitic; cultura: Tisa
 3.1.0.1lance - din fier; datare repertoriu: La Tene; cultura: celtică
 3.1.0.2ciocan - ciocan-calapod; datare repertoriu: neolitic; cultura: Tisa
 Bibliografie:
1. Roska M., Rep, p.155, nr. 65
2. Roska M., Közl, IV, 1944, p.63, 72

 Punct 4. La "Fântâna cu salcie" (Füzkút)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 4.1aşezare; datare repertoriu: neolitic
 4.1.0.1neprecizat - diverse materiale; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni; MAC; colecţia J. Székely
 4.1.0.2ceramică - pictată vest-transilvăneană; datare repertoriu: neolitic; MAC; colecţia J. Székely
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 5. La "Gherece" (Gerecsedülö)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 5.1aşezare; datare repertoriu: neolitic; cultura: Tisa
 5.1.0.1neprecizat - materiale diverse; datare repertoriu: epoca bronzului
 5.1.0.2ceramică; datare repertoriu: Hallstatt
 5.1.0.3ceramică - pictată vest-transilvană; datare repertoriu: neolitic; cultura: Tisa
 5.1.0.4ceramică - pictată vest-transilvană; datare repertoriu: neolitic; cultura: Turdaş
 5.2aşezare; datare repertoriu: neolitic; cultura: Turdaş
 5.2.0.1neprecizat - materiale diverse; datare repertoriu: epoca bronzului
 5.2.0.2ceramică; datare repertoriu: Hallstatt
 5.2.0.3ceramică - pictată vest-transilvană; datare repertoriu: neolitic; cultura: Tisa
 5.2.0.4ceramică - pictată vest-transilvană; datare repertoriu: neolitic; cultura: Turdaş
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 6. Pe dealul "Cotior"
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 6.0.0.1ceramică - ceramică pictată de tip vest-transilvăneană; datare repertoriu: eneolitic; MAC
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56-61
6. , Kozl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 7. Lângă drumul "Răchita" (Rakottyás)
Tip sit: depozit
 Descoperiri:
 7.0.1depozit de bronzuri; datare repertoriu: bronz final
 7.0.1.1ceramică - pictată de tip "vest-transilvănean"; datare repertoriu: neolitic
 7.0.1.2seceră - mai multe exemplare cu mâner, din bronz; datare repertoriu: bronz final
 7.0.1.3celt - fragmente de celturi din bronz; datare repertoriu: bronz final
 7.0.1.4mâner - de cuţit, din bronz; datare repertoriu: bronz final
 7.0.1.5verigă - două verigi fragmentare din bronz; datare repertoriu: bronz final
 7.0.1.6bronz brut - mai multe turte; datare repertoriu: bronz final
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 8. La "Groapa fântânii dinafară" (Kikütverme)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 8.1aşezare; datare repertoriu: neolitic
 8.1.0.1neprecizat - obiecte; datare repertoriu: epoca bronzului
 8.1.0.2ceramică - fragmente; datare repertoriu: Hallstatt
 8.1.0.3ceramică - pictată "vest-transilvăneană"; datare repertoriu: neolitic
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 9. La "Râtul Mic" (Kisrét)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 9.1aşezare; datare repertoriu: neolitic
 9.1.0.1ceramică - fragmente; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni
 9.1.0.2neprecizat - materiale diverse; datare repertoriu: epoca bronzului
 9.1.0.3neprecizat - materiale diverse; datare repertoriu: Hallstatt
 9.1.0.4ceramică - pictată "vest-transilvăneană"; datare repertoriu: neolitic
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 10. La est-sud-est de sat, pe malul drept al Nădaşului, pe o terasă inferioară numită "Păluta" (Palota)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 10.1aşezare; datare repertoriu: neolitic
 10.1.0.1neprecizat - obiecte; datare repertoriu: epoca bronzului
 10.1.0.2ceramică - vase mari; datare repertoriu: Hallstatt
 10.1.0.3ceramică - pictată "vest transilvăneană"; datare repertoriu: neolitic
 10.1.0.4neprecizat - obiecte; datare repertoriu: neolitic
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56-61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 11. La est-sud-est de sat, pe malul drept al Nădaşului, pe o terasă inferioară întinsă numită "Pălută"(Palota)
Tip sit: substrucţii clădire
 Descoperiri:
 11.1villa rustica - Clădiri cu hipocaust; datare repertoriu: epoca romană
 Bibliografie:
1. Roska M., AE, 1934, p.156
2. Roska M., AE, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 12. De la "Fântâna cu tărâţe" (Korpáskút)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 12.0.0.1neprecizat - materiale diverse; datare repertoriu: epoca bronzului
 12.0.0.2aşchie - din obsidiană; datare repertoriu: neprecizată
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, IV, 1944, p.63, 72

 Punct 13. De la "Coasta bercului lupilor" (Farkasberekoldal)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 13.0.0.1nucleu - 13 nuclee din obsidian; datare repertoriu: neprecizată
 13.0.0.2neprecizat - obiecte; datare repertoriu: eneolitic
 13.0.0.3neprecizat - obiecte; datare repertoriu: epoca bronzului
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl. Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 14. La "Fântâna Rece" (Hidegkút)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 14.0.0.1neprecizat - obiecte; datare repertoriu: eneolitic; MAC
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 15. La "Fântâna cu butoi" (Horóskút)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 15.0.0.1neprecizat - obiecte; datare repertoriu: eneolitic
 15.0.0.2neprecizat - obiecte; datare repertoriu: epoca romană; MAC
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1943, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.69, 32

 Punct 16. Din "Coasta Cotior" (Kotyoroldal)
Tip sit: mormânt
 Descoperiri:
 16.0.1mormânt; datare repertoriu: eneolitic
 16.0.1.1topor - topor-ciocan din aramă; datare repertoriu: eneolitic
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 17. De pe "dealul prunilor" (Szilvás tetö)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 17.0.0.1neprecizat - materiale diverse; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 18. La "Podei"
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 18.0.0.1neprecizat - obiecte; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl., I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 19. La "Arvat" (Árvátdülö)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 19.1aşezare; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni
 19.1.0.1neprecizat; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni; MAC
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. Roska M., Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 20. La "Culmea popii" (Papcseréptetö)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 20.1aşezare; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni
 20.1.0.1; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni; MAC
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 21. De la "Dâmbul Biţca" (Bickadomb)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 21.0.0.1neprecizat - materiale; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni; MAC
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.165
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 22. La "Ciup" (Csúptetö)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 22.1aşezare; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl. Debr., 1940, p.9
4. , Közl., I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 23. La "Spini" (Tövisek)
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 23.1aşezare; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni
 23.1.0.1neprecizat - materiale; datare repertoriu: epoca bronzului
 23.1.0.2ceramică - vase; datare repertoriu: Hallstatt
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1934, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 24. La "Poalele marginii" (Szélájoldal)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 24.0.0.1neprecizat - materiale; datare repertoriu: epoca bronzului
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.56, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 25. De la "Grădina Gáspar" (Gáspárkert)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 25.0.0.1neprecizat - materiale; datare repertoriu: epoca bronzului
 Bibliografie:
1. Roska M., AÉ, 1934, p.156
2. Roska M., AÉ, 1936, p.74, 77
3. Roska M., Közl.Debr., 1940, p.9
4. , Közl, I, 1941, p.68
5. , FA, III-IV, 1941, p.65, 61
6. , Közl, III, 1943, p.32, 69

 Punct 26. De la poalele dealului "Ciup" (Csúphegy)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 26.0.0.1baldachin - fragment din bronz; datare repertoriu: La Tene; cultura: scitică
 Bibliografie:
1. Roska M., ESA, XI, 1937, p.195
2. Roska M., Rep, p.155, nr. 65

 Punct 27. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 27.0.0.1ceramică; datare repertoriu: epoca migraţiilor; colecţia E. Orosz, Cluj
 Bibliografie:
1. Informaţie Vl. Zira

1 2 3 4

'ARCHAEOLOGICAL REPERTORY OF ROMANIA' Archive Of The 'Vasile Parvan' Institute Of Archaeology - Site Location Index
Project manager: Şandric Bogdan. ASP & HTML Design: Cosmin Miu
Publishing date: 2003. Copyright: cIMeC - The Institute for Cultural Memory, 2019
Last update December 12nd, 2014