cIMeC Home Page Back to selection    'ARCHAEOLOGICAL REPERTORY OF ROMANIA' Archive Of The 'Vasile Parvan' Institute Of Archaeology - Site Location Index
- page 10 -

The complete list of the localities (2107 localities)

Locality County Repertory location Epoch Repertory
files
On the map
+ Apaţa, com. Apaţa Braşov Apaţa, com. Apaţa, jud. Braşov neprecizată   Map it  
+ Augustin, com. Augustin Braşov Augustin, jud. Târnava Mare bronz final; bronz timpuriu; epoca bronzului; La Tene; neolitic   Map it  
+ Bărcuţ, com. Soarş Braşov Bărcuţ, jud. Târnava Mare Hallstatt; neolitic   Map it  
+ Beclean, com. Beclean Braşov Beclean, jud. Făgăraş epoca romană; La Tene   Map it  
+ Beia, com. Caţa Braşov Beia, jud. Târnava Mare epoca romană; neprecizată   Map it  
< - > Bod, com. Bod Braşov Bod, jud. Braşov bronz final; bronz timpuriu; eneolitic; epoca bronzului; Hallstatt; nedeterminată; neolitic   Map it  

 Bod, com./oraş Bod (denumire repertoriu: Bod sau Botfalu, Brennendorf, jud. Braşov)

 Punct 1. La 2 km est de sat, pe malul stâng al Oltului, în faţa staţiunii de la Ariuşd, de pe malul drept, se află o măgură izolată, înaltă de cca. 18 m, numită "Gorganul" sau "Movila popii", cunoscută în literatura arheologică sub numele săsesc de "Priesterhügel"/ Paphegy, Papdomb, Csigadomb, Éleskö, Gorgány/.
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 1.1aşezare - Aşezare pe o măgură de 35 de m în diametru şi 18 m înălţime. În stratul de humus, gros de 0,30-0,50 m s-au găsit resturi răzleţe din epocă medievală, precum şi rare fragmente ceramice din epoca bronzului, aparţinând culturii Schnekenberg. Dedesubt a apărut stratul principal de cultură, neolitic, gros de 0,60-1 m, bogat în resturi: cenuşă, vetre, ceramică, oase de animale, unelte de piatră şi os. La nivelul 1,50 m apare roca sterilă, reprezentată prin argilă. Din loc în loc, în această argilă se văd gropi de cca 1,30-1,40 m diametru, adânci până la 4,45 m, de formă ovală sau circulară, pline cu cenuşă, fragmente de cărbuni, bucăţi de pământ ars, ceramică şi oase de animale.; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929
 1.1.0.1râşniţă - mai multe râşniţe primitive; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.2ceramică - trei categorii: monocromă, lustruită sau poroasă , bicromă, cu caneluri, alveole, proeminenţe, incizii, şi cu ornamente albe, pictate, pe fond roşu sau negru, tricromă, de stil A, cu ornamente spirale sau albe tivite cu negru pe fond roşu sau roşii cu tiv negru pe fond alb; linguri de lut, cu pictură bicromă sau tricromă; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.3figurină - numeroase figurine antropomorfe feminine şi figurine zoomorfe de lut şi o figurină antropomorfă de os; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.4pintaderă - cu ornamente spirale; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.5secure - securi plate, de piatră; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.6piesă litică - câteva aşchii din obsidian şi numeroase lame de silex; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.7ac - de podoabă, cu capăt răsucit spiral, din cupru; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.8vârf de lance - mai multe vârfuri de lănci de silex,; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.9topor - mai multe topoare, unul de piatră, găurit transversal, şi câteva din corn de cerb; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.10ciocan - de piatră, fără gaură, cu jgheab de înmănuşare pe mijloc; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.11străpungătoare - de os sau de corn de cerb; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.12corn de cerb - coarne de cerb folosite ca unelte agricole; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.13tivig - de os, pentru curse de prins animale; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.14împungătoare - curbă, din cupru; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.15faună - numeroasele oase de animale; au fost identificate atât specii domestice (boul, oaia, porcul), cât şi specii sălbatice vânate (castor, capră sălbatică, cerb, căprioară, mistreţ). S-au găsit oase de peşti şi numeroase cochilii de scoici şi melci. S-au constatat numeroase oase de câini domestici, precum şi de animale sălbatice (lupi, vulpi, urşi, râşi).; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.16vârf de săgeată - mai multe vârfuri de săgeţi din silex, fin retuşate şi vârfuri de săgeţi de os cu patru muchii şi cu gaură longitudinală; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.17unealtă - mai multe unelte de piatră şi os; datare repertoriu: epoca bronzului; cultura: Schneckenberg B; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.18cuţit - mai multe cuţite de gresie; datare repertoriu: epoca bronzului; cultura: Schneckenberg B; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.19străpungător - de bronz, cu mâner de os; datare repertoriu: epoca bronzului; cultura: Schneckenberg B; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.20undiţă - din cupru; datare repertoriu: neolitic; cultura: Ariuşd; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 1.1.0.21unealtă - mai multe unele de piatră şi de os; datare repertoriu: epoca bronzului; cultura: Schneckenberg B; descoperitor: I. Marţian, 1896; autor sptur: J. Teutsch, H. Schroller, 1898-1912, 1928-1929; Muz. Braşov, Muz. Sf. Gheorghe, Muz. Sibiu, Muz. Budapesta
 Bibliografie:
1. Teutsch, J., K.VSL, II, p.84
2. Teutsch, J., MAGW, 1900, p.189 şi urm.
3. Teutsch, J., MPK, 1903, p.365-387, da
4. Teutsch, J., AÉ, XXIV, 1904, p.221-227, da
5. Teutsch, J., ZfE, 1907, p.108-120
6. Teutsch, J., Erd.Múz.Vánd., IV, 1908, p.87-88
7. Teutsch, J., Földt.Közl., XLII, 1912, p.759-762
8. Teutsch, J., Burzenland, p.3-4
9. Teutsch, J., Karpathen, I, 1907-1908, p.305
10. Teutsch, J., Karpathen, III, 1909-1910, p.81, 116
11. Teutsch, J., BdG, IV/ 3, 1933, p.144
12. Hampel, J., AÉ, XXII, 1902, p.419
13. Marţian, I., AÉ, XXIII, 1903, p.284-285
14. Marţian, I., Rep., 1920, p.73
15. Laloy, L., L' Anthropologie, XV, 1904, p.390-391
16. Schmidt, H., ZfE, XXXVI, 1904, p.637-643
17. Schmidt, H., ZfE, LVI, 1924, p.151, da
18. Wilke, A. G., ZfE, XXXVIII, 1906, p.5, 24-28, da
19. Schulz, A., PZ, II, 1910, p.132, da
20. , BBSM, 1908-1910, p.10-11
21. László, F., Dolg., II, 1911, p.183-184, 234
22. László, F., Dolg., V, 1914, p.281
23. László, F., Dacia, I, 1924, p.7
24. Andrieşescu, I., Contribuţie, 1912, p.38, 47, 60, 62, 71-72, 76-78, 98, 124
25. Tzigara-Samurcaş, Al., CL, LVI, 1924, p.218, 226, da
26. Petranu, C., Revendicările, 1925, p.133
27. Hoernes, M., Menghin, O., Urgeschichte, ed. III, p.259, da
28. Schroller, H., MAGW, 1927, p.153 şi urm.
29. Schroller, H., Emlékkönyv SzNM, p.330-332
30. Schroller, H., St.u.Kz, 1933, p.36, 38-62, 76, da
31. Schroller, H., ZfE, LXII, 1930, p.254
32. Nestor, I., PZ, XIX, 1928, p.140-141
33. Nestor, I., Stand, 1933, 1932, p.38
34. Aberg, N., Chronologie, III, p.32, da
35. Dumitrescu, Vl., Închinare N. Iorga, p.158
36. Dumitrescu, Vl., IPEK, 1932-1933, p.63
37. Roska, M., AÉ, 1934, p.151
38. Roska, M., Rep., 1942, p.47, nr. 185
39. Roska, M., Közl., III, 1943, p.64, nr. 7
40. Frankfort, H., Studies, II, p.18-19
41. Bogaievskii, C., Orudiia, proizadstva i domasnie jivotnie Tripolia/ Les instruments de production et les animaux domestiques de Tripolie, 1937, Leningrad, p.10 şi urm., da
42. Prox, A., Schneckenberg., 1941, p.12, 16, 44
43. Horedt, K., MBBM, IX-X, 1944, p.97, da
44. Popescu, D., Bronzezeit., 1944, p.38, nr. 1, 39-41, 45

 Punct 2. Lângă fabrica de zahăr, în aşa-zisa "Lunca Braşovului" (Kronstädterwiese)
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 2.0.0.1secure - de cupru, cu tăişurile dispuse cruciş; datare repertoriu: eneolitic; Muz. Braşov
 Bibliografie:
1. Teutsch, J., Burzenland, p.14
2. Teutsch, J., BdG, IV/ 3, 1933, p.145
3. Schroller, H., St.u.Kz., 1933, p.67
4. Roska, M., Közl., II, 1942, p.30, nr. 31
5. Popescu, D., Bronzezeit., 1944, p.29, nr. 4

 Punct 3. În "Lunca Braşovului".
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 3.0.0.1ceramică - decorată cu bobiţe în formă de linte; datare repertoriu: bronz timpuriu; cultura: Coţofeni; Muz. Braşov
 Bibliografie:
1. Schroller, H., St.u.Kz., 1933, p.76
2. Roska, M., Közl., I, 1941, p.54
3. Roska, M., Rep., 1942, p.47, nr. 185

 Punct 4. Pe un ogor din apropierea Oltului.
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 4.0.0.1măciucă - de bronz, cu spini, frumos patinată; datare repertoriu: bronz final
 Bibliografie:
1. Teutsch, J., MPK, I/ 6, 1903, p.397, da

 Punct 5. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 5.0.0.1ac - de bronz, cu patru protuberanţe; datare repertoriu: Hallstatt; Muz. Braşov
 Bibliografie:
1. Sulimirski, T., WPZ, XXV, 1938, p.138
2. Prox, A., Germania, XXIII, 1939, p.226, da

 Punct 6. Pe malul stâng al Oltului, la picioarele dâmbului "Gorgan" (Csigadomb).
Tip sit: val
 Descoperiri:
 6.1val de pământ; datare repertoriu: nedeterminată
 Bibliografie:
1. Orbán, B., Székelyföld, VI, p.441

+ Bran, com. Bran Braşov Bran Poartă, jud. Braşov epoca bronzului timpuriu; epoca medievală; epoca romană   Map it  
+ Braşov, com. Braşov Braşov Braşov, jud. Braşov bronz final; bronz mijlociu; bronz timpuriu; eneolitic; eneolitic final; epoca bronzului; epoca bronzului mijlociu; epoca bronzului timpuriu; epoca fierului; epoca greacă; epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca migraţiilor / epoca medievală; epoca romană; Hallstatt; La Tene; La Tene B; nedeterminată; neolitic; neprecizată; perioada de tranziţie la epoca bronzului  10 11 12 13  Map it  
+ Breaza, com. Lisa Braşov Breaza, com. Lisa, jud. Făgăraş epoca medievală   Map it  
+ Budila, com. Budila Braşov Budila, jud. Braşov epoca medievală   Map it  
+ Buneşti, com. Buneşti Braşov Buneşti, jud. Târnava Mare bronz final; epoca bronzului; epoca migraţiilor; Hallstatt; La Tene; neolitic   Map it  
+ Caţa, com. Caţa Braşov Caţa, jud. Târnava Mare epoca bronzului; epoca medievală; epoca romană; neolitic   Map it  
+ Cincşor, com. Voila Braşov Cincşor, com. Voila, jud. Făgăraş bronz timpuriu; eneolitic; epoca bronzului; epoca romană; Hallstatt   Map it  
+ Cincu, com. Cincu Braşov Cincu, com. Cincu, jud. Făgăraş bronz final; bronz timpuriu; eneolitic/epoca bronzului; epoca medievală; epoca romană; nedeterminată; neprecizată   Map it  
+ Cobor, com. Ticuşu Braşov Cobor, com. Ticuşu, jud. Târnava Mare epoca bronzului; epoca bronzului târziu; neolitic; neprecizată   Map it  
+ Codlea, com. Codlea Braşov Codlea, jud. Braşov bronz timpuriu; eneolitic; epoca bronzului; epoca greacă; epoca medievală; La Tene; neolitic   Map it  
+ Comana de Sus, com. Comana Braşov Comana de Sus, com. Comana, jud. Făgăraş epoca romană; neo-eneolitic   Map it  
+ Cristian, com. Cristian Braşov Cristian, jud. Braşov bronz timpuriu; epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca fierului; epoca medievală; Hallstatt; neolitic; neprecizată   Map it  
+ Criţ, com. Buneşti Braşov Criţ, jud. Târnava Mare bronz final; bronz mijlociu; eneolitic; epoca bronzului; epoca fierului; epoca migraţiilor; epoca romană; neolitic   Map it  
+ Crizbav, com. Hălchiu Braşov Crizbav, jud. Braşov bronz final; eneolitic; epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca medievală; epoca romană; La Tene; neolitic; neolitic sau bronz timpuriu; neprecizată   Map it  
+ Dacia, com. Jibert Braşov Dacia, jud. Târnava Mare bronz final; epoca medievală; epoca romană; neprecizată   Map it  
+ Fântâna, com. Hoghiz Braşov Fîntîna, com. Hoghiz, jud. Târnava Mare epoca romană   Map it  
+ Feldioara, com. Feldioara Braşov Feldioara, com. Feldioara, jud. Făgăraş epoca bronzului; epoca medievală; epoca romană; neprecizată   Map it  
+ Feldioara, com. Feldioara Braşov Feldioara, jud. Braşov bronz final; eneolitic; epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca fierului; epoca medievală; Hallstatt; neolitic; neprecizată   Map it  
+ Felmer, com. Şoarş Braşov Felmer, jud. Făgăraş epoca bronzului; epoca medievală   Map it  
+ Ghimbav, com. Ghimbav Braşov Ghimbav, jud. Braşov bronz timpuriu; epoca bronzului timpuriu   Map it  
+ Hălchiu, com. Hălchiu Braşov Hălchiu, jud. Braşov bronz final; bronz timpuriu; epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca romană; Hallstatt; neolitic   Map it  
+ Hălmeag, com. Şercaia Braşov Hălmeag, com. Şercaia, jud. Făgăraş epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca romană; La Tene   Map it  
+ Hărman, com. Hărman Braşov Hărman, jud. Braşov bronz timpuriu; epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca medievală; epoca romană; neolitic   Map it  
+ Hoghiz, com. Hoghiz Braşov Hoghiz, jud. Târnava Mare epoca bronzului; epoca romană; Hallstatt   Map it  
+ Homorod, com. Homorod Braşov Homorod, jud. Târnava Mare bronz final; epoca medievală; epoca romană; neolitic   Map it  
+ Ioneşti, com. Caţa Braşov Ioneşti, com. Caţa, jud. Odorhei epoca romană   Map it  
+ Jibert, com. Jibert Braşov Jibert, jud. Târnava Mare bronz timpuriu; epoca bronzului; epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca romană; neolitic; neolitic sau epoca bronzului; neprecizată; preistorie   Map it  
+ Jimbor, com. Homorod Braşov Jimbor, jud. Odorhei epoca bronzului timpuriu; epoca fierului; epoca medievală; neprecizată; perioada de tranziţie la epoca bronzului   Map it  
+ Lupşa, com. Hoghiz Braşov Lupşa, com. Hoghiz, jud. Târnava Mare epoca medievală timpurie   Map it  
+ Măieruş, com. Măieruş Braşov Măeruş, jud. Braşov bronz final; epoca medievală; epoca romană; Hallstatt; neolitic; neprecizată   Map it  
+ Mercheaşa, com. Homorod Braşov Mercheaşa, com. Homorod, jud. Târnava Mare eneolitic; epoca bronzului; epoca medievală; epoca romană   Map it  
+ Meşendorf, com. Buneşti Braşov Meşendorf, com. Buneşti, jud. Târnava Mare epoca bronzului; epoca romană; epoca romană târzie; neolitic   Map it  
+ neprecizată Braşov Bîrsa (provincia), jud. Braşov epoca romană    
+ Ormeniş, com. Ormeniş Braşov Ormeniş, jud. Târnava Mare bronz final; La Tene; neprecizată; preistorie   Map it  
+ Perşani, com. Şinca Braşov Perşani, com. Şinca, jud. Făgăraş epoca romană   Map it  
+ Peştera, com. Moeciu Braşov Peştera, com. Moeciu, jud. Braşov epoca bronzului; paleolitic   Map it  
+ Poiana Mărului, com. Poiana Mărului Braşov Poiana Mărului, jud. Braşov epoca bronzului; epoca fierului   Map it  
+ Prejmer, com. Prejmer Braşov Prejmer, jud. Braşov bronz final; bronz timpuriu; epoca bronzului; epoca medievală; epoca romană   Map it  
+ Racoş, com. Racoş Braşov Racoşu de Jos, jud. Odorhei epoca bronzului; epoca bronzului mijlociu; epoca romană; Hallstatt; neprecizată; preistorie   Map it  
+ Râşnov, com. Râşnov Braşov Rîşnov, jud. Braşov eneolitic; epoca bronzului; epoca fierului; epoca medievală; epoca romană; neolitic; neolitic, începutul epocii bronzului   Map it  
+ Roadeş, com. Buneşti Braşov Roadăş, com. Buneşti, jud. Târnava Mare La Tene; neprecizată   Map it  
+ Rotbav, com. Feldioara Braşov Rotbav, com. Feldioara, jud. Făgăraş bronz timpuriu; epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; nedeterminată; neolitic   Map it  
+ Rotbav, com. Feldioara Braşov Rotbav, jud. Braşov epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca medievală; epoca romană; neolitic; neprecizată; preistorie   Map it  
+ Rupea, com. Rupea Braşov Rupea, jud. Târnava Mare bronz final; eneolitic; epoca bronzului; epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; intervalul cuprins între neolitic şi ep romană; între epoca neolitică şI epoca romană; La Tene sau epoca romană; neolitic; neprecizată; paleolitic   Map it  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next pages

'ARCHAEOLOGICAL REPERTORY OF ROMANIA' Archive Of The 'Vasile Parvan' Institute Of Archaeology - Site Location Index
Project manager: Şandric Bogdan. ASP & HTML Design: Cosmin Miu
Publishing date: 2003. Copyright: cIMeC - The Institute for Cultural Memory, 2019
Last update December 12nd, 2014