cIMeC Home Page Înapoi la SELECŢIE    Arhiva REPERTORIUL ARHEOLOGIC AL ROMÂNIEI a Institutului de Arheologie "Vasile Pârvan" - Index de locuri
- pagina 2 -

Rezultatul selecţiei este de 114 localităţi
Judeţ: Sibiu

Localitate Judeţ Localizare repertoriu Epoca Fişe de
repertoriu
Afişare hartă
+ Ghijasa de Sus, com. Alţina Sibiu Ghijasa de Sus/de Jos (?), jud. Sibiu epoca romană   Afişează  
+ Glâmboaca, com. Avrig Sibiu Glâmboaca, com. Avrig, jud. Sibiu eneolitic   Afişează  
+ Hamba, com. Şura Mare Sibiu Hamba, com. Şura Mare, jud. Sibiu epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca medievală timpurie; epoca romană; La Tene; neolitic   Afişează  
+ Haşag, com. Loamneş Sibiu Haşag, com. Loamneş, jud. Târnava Mare eneolitic final; epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu   Afişează  
+ Hosman, com. Nocrich Sibiu Hosman, jud. Sibiu epoca romană   Afişează  
+ Iacobeni, com. Iacobeni Sibiu Iacobeni, jud. Târnava Mare epoca bronzului; epoca romană; neolitic   Afişează  
+ Ighişu Nou, com. Mediaş Sibiu Ighişu Nou, jud. Târnava Mare epoca romană   Afişează  
+ Loamneş, com. Loamneş Sibiu Loamneş, jud. Sibiu epoca bronzului timpuriu   Afişează  
+ Mag, com. Sălişte Sibiu Mag, com. Sălişte, jud. Sibiu epoca bronzului timpuriu   Afişează  
+ Marpod, com. Marpod Sibiu Marpod, jud. Sibiu epoca bronzului timpuriu; neolitic   Afişează  
+ Mălîncrav, com. Laslea Sibiu Mălîncrav, jud. Târnava Mare neprecizată   Afişează  
+ Mediaş, com. Mediaş Sibiu Mediaş, jud. Târnava Mare bronz final; bronz timpuriu; eneolitic; epoca bronzului; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; La Tene; nedeterminată; neprecizată   Afişează  
+ Merghindeal, com. Merghindeal Sibiu Merghindeal, jud. Târnava Mare epoca medievală; neolitic, bronz timpuriu   Afişează  
+ Meţiş, com. Mihăileni Sibiu Meţiş, com. Mihăileni, jud. Târnava Mare epoca medievală   Afişează  
+ Micăsasa, com. Micăsasa Sibiu Micăsasa, jud. Târnava Mică epoca bronzului; epoca romană; La Tene   Afişează  
+ Miercurea Sibiului, com. Miercurea Sibiului Sibiu Mercurea, jud. Sibiu eneolitic; epoca bronzului; epoca bronzului mijlociu; epoca bronzului timpuriu; epoca fierului; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; neolitic; neolitic final; neprecizată   Afişează  
+ Moşna, com. Moşna Sibiu Moşna, jud. Târnava Mare epoca bronzului; epoca migraţiilor; epoca romană; La Tene; neprecizată   Afişează  
+ Motiş, com. Valea Viilor Sibiu Motiş, jud. Târnava Mare epoca medievală   Afişează  
+ Movile, com. Iacobeni Sibiu Movile, com. Iacobeni, jud. Târnava Mare neprecizată   Afişează  
+ Netuş, com. Iacobeni Sibiu Netuş, jud. Târnava Mare epoca fierului; neolitic   Afişează  
+ Nocrich, com. Nocrich Sibiu Nocrich, jud. Sibiu epoca greacă; neolitic   Afişează  
+ Nou, com. Roşia Sibiu Noul, com. Roşia, jud. Sibiu epoca medievală; epoca romano-bizantină; La Tene   Afişează  
+ Noul Săsesc, com. Laslea Sibiu Noul Săsesc, jud. Târnava Mare epoca romană; neprecizată   Afişează  
+ Ocna Sibiului, com. Ocna Sibiului Sibiu Ocna Sibiului, jud. Sibiu epoca bronzului; epoca bronzului timpuriu; epoca greacă; epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; La Tene III; neolitic; neolitic sau bronz; neolitic, bronz; neolitic, bronz, Hallstatt, La Tene, romană; neolitic, epoca bronzului; neprecizată; preistorie   Afişează  
+ Orlat, com. Orlat Sibiu Orlat, jud. Sibiu epoca medievală   Afişează  
+ Păuca, com. Păuca Sibiu Păuca, com. Păuca, jud. Sibiu epoca fierului; epoca romană; neolitic; perioada de tranziţie la epoca bronzului   Afişează  
+ Pelişor, com. Bârghiş Sibiu Pelişor, jud. Târnava Mare epoca medievală; Hallstatt; La Tene; nedeterminată; neolitic; neprecizată; preistorie   Afişează  
+ Prod, com. Hoghilag Sibiu Prod, com. Hoghilag, jud. Târnava Mică epoca romană; neolitic   Afişează  
+ Răşinari, com. Răşinari Sibiu Răşinari, jud. Sibiu epoca medievală; epoca romană; neolitic; neprecizată   Afişează  
+ Râu Sadului, com. Râu Sadului Sibiu Râu Sadului, jud. Sibiu La Tene   Afişează  
+ Richiş, com. Biertan Sibiu Richişu, jud. Târnava Mare La Tene; neolitic   Afişează  
+ Roandola, com. Laslea Sibiu Roandola, com. Laslea, jud. Târnava Mare La Tene; neprecizată   Afişează  
+ Roşia, com. Roşia Sibiu Roşia, jud. Sibiu epoca medievală; neprecizată; preistorie   Afişează  
+ Rusciori, com. Şura Mică Sibiu Ruşciori, com. Şura Mică, jud. Sibiu epoca bronzului; neprecizată   Afişează  
+ Ruşi, com. Slimnic Sibiu Ruşi, com. Slimnic, jud. Sibiu bronz final; epoca romană; La Tene; neolitic; preistorie   Afişează  
+ Sadu, com. Sadu Sibiu Sadu, com. Sadu, jud. Sibiu epoca medievală   Afişează  
+ Săcădate, com. Avrig Sibiu Săcădate, jud. Sibiu epoca medievală; epoca romană; neolitic sau bronz timpuriu; neprecizată   Afişează  
+ Sălişte, com. Sălişte Sibiu Sălişte, jud. Sibiu epoca romană; neolitic; paleolitic   Afişează  
+ Sebeşu de Sus, com. Racoviţa Sibiu Sebeşu de Sus, com. Racoviţa, jud. Sibiu epoca greacă; neprecizată   Afişează  
+ Sibiel, com. Sălişte Sibiu Sibiel, jud. Sibiu epoca bronzului; epoca medievală   Afişează  
+ Sibiu, com. Sibiu Sibiu Sibiu, jud. Sibiu epoca bizantină; epoca bronzului; epoca bronzului târziu; epoca bronzului timpuriu; epoca medievală; epoca modernă; epoca romană; epoca romano-bizantină; La Tene B; neolitic; neolitic sau bronz timpuriu   Afişează  
+ Sibiu, com. Sibiu Sibiu Turnişor, jud. Sibiu epoca bizantină; epoca medievală; epoca romană; Hallstatt; paleolitic mijlociu   Afişează  
< - > Sibiu, com. Sibiu Sibiu Guşteriţa, jud. Sibiu bronz final; bronz final (IV, 1); epoca bronzului; epoca fierului; epoca greacă; epoca greacă, romană; epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca romană; epoca romano-bizantină; Hallstatt; La Tene; La Tene II; La Tene sau epoca romană; neprecizată   Afişează  

 Sibiu, com./oraş Sibiu (denumire repertoriu: Guşteriţa sau Szenterzsébet, Hammersdorf, jud. Sibiu)

 Punct 1. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 1.0.0.1topor; datare repertoriu: epoca bronzului; Muz. Sibiu
 1.0.0.2măciucă - de piatră perforată; datare repertoriu: epoca bronzului; Muz. Sibiu
 Bibliografie:
1. Tocilescu, Gr., Dacia, 1880, p.782
2. Tocilescu, Gr., Dacia, 1880, p.782

 Punct 2. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 2.0.0.1topoare - de aramă; Ele sunt semnalate în mod greşit aici, fiind confundate probabil cu cele de bronz ale depozitului găsit aici.; datare repertoriu: neprecizată
 Bibliografie:
1. Téglás, G., AÉ, XII, 1892, p.607

 Punct 3. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 3.0.0.1ceramică - vase întregi şi fragmente; datare repertoriu: neprecizată; Muz. Sibiu
 3.0.0.2greutate de ţesut; datare repertoriu: neprecizată; Muz. Sibiu
 Bibliografie:
1.

 Punct 4. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 4.0.1depozit - Depozit de bronzuri descoperit înaintea marelui depozit de bronzuri.; datare repertoriu: epoca bronzului
 4.0.1.1topoare - 5; datare repertoriu: epoca bronzului
 4.0.1.2celturi - 3; datare repertoriu: epoca bronzului
 4.0.1.3vârf de lance; datare repertoriu: epoca bronzului
 4.0.1.4cuţit - cu lama curbată; datare repertoriu: epoca bronzului
 4.0.1.5buzdugan - cu 12 vârfuri; datare repertoriu: epoca bronzului
 Bibliografie:
1. Neigebaur, J. F., Dacien, 1851, p.263, nr. 20
2. Seidl, J. G., AOeG, IX, 1853, p.164
3. Müller, F., AVSL, III, 1858, p.336 - 337
4. Gooss, C., AVSL, XIII, 1876, p.495
5. Popescu, D., Bronzezeit, 1944, p.108
6. Horedt, K., MBBM, XII, 1947, p.2

 Punct 5. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 5.0.0.1mărgea - de culoare închisă cu ochi de altă culoare; datare repertoriu: La Tene sau epoca romană; Muz. Sibiu
 Bibliografie:
1. Gooss, C., AVSL, XIII, 1876, 493, 533

 Punct 6. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 6.0.0.1fibulă - de tip La Tene II; datare repertoriu: La Tene II; Muz. Sibiu
 6.0.0.2ceramică - o farfurie, o cană şi vase în miniatură; datare repertoriu: La Tene; Muz. Sibiu, fosta col.Ackner (farfurie)
 6.0.0.3lance - o "călcâie" de lance de fier; datare repertoriu: La Tene; Muz. Sibiu
 Bibliografie:
1. Gooss, C., AVSL, XIII, 1876, 537
2. Reinecke, P., Festschrift Mainz, 1902, p.100 n.
3. Pârvan, V., Getica, 1926, 495
4. Roska, M., Közlemények, IV, 1944, p.70, nr. 123

 Punct 7. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 7.0.0.1monede - un stater de aur de la Alexandru Macedon, mai multe monede republicane şi monede imperiale de sec. I d. Hr.; datare repertoriu: epoca greacă, romană
 Bibliografie:
1. Neigebaur, J. F., Dacien, 1851, p.265 - 266, 272
2. Gooss, C., Chronik, 1876, p.25
3. Mitrea, B., ED, X, 1945, p.107

 Punct 8. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 8.0.0.1monede - de cupru de la Constantin I şi Gratian; datare repertoriu: epoca romano-bizantină
 Bibliografie:
1. Macrea, M., AISC, III, 1936 - 1940, p.300
2. Informaţie R.Weissircher

 Punct 9. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 9.0.0.1pandantiv; datare repertoriu: epoca migraţiilor; Muz. Sibiu
 9.0.0.2securi; datare repertoriu: epoca migraţiilor; Muz. Sibiu
 9.0.0.3neprecizat - de bronz; datare repertoriu: epoca migraţiilor; Muz. Sibiu
 Bibliografie:
1. Horedt, K., AISC, IV, 1941 - 1943, 170 - 171

 Punct 10. Pe o terasă a dealului "Wartberg", la nord-est de localitate, între ultima casă şi viile "Vorprich", cca. 500 paşi spre stânga de drumul spre Noul.
Tip sit: atelier
 Descoperiri:
 10.0.1depozit - Depozit de bronzuri, găsit într-o groapă rotundă şi având peste 800 kg. Varietatea formelor şi cantitatea mare a materiei prime indică existenţa unei turnătorii de bronz (atelier), a cărei dezvoltare este legată eventual de salinele din apropiere de la Ocna Sibiului, cum se constată şi la Uioara şi Spălnaca. Partea precumpănitoare a depozitului se păstrează la Muz. Sibiu, stocuri mai mici sau unele obiecte în muzeele şi colecţiile de la Budapesta, Cluj, Linz, Mediaş, Braşov, Sf.Gheorghe, Sighişoara, Viena, Zürich.; datare repertoriu: bronz final (IV, 1); Muz. Sibiu (cea mai mare parte)
 10.0.1.1celturi; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.2topoare; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.3seceri; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.4cuţite; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.5târnăcoape; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.6ciocane; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.7dălţi; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.8fierăstraie; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.9săbii; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.10pumnale; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.11pumnale; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.12vârfuri de lance; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.13pandantive; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.14păsări; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.15brăţară; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.16inele; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.17mărgele; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.18butoni; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.19ac; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.20vase - de bronz; datare repertoriu: bronz final
 10.0.1.21materie primă - cca 600 kg turte de bronz, aramă şi cositor; datare repertoriu: bronz final
 Bibliografie:
1. Rómmer, Fl., AÉ, III, 1870, p.269 - 275
2. Rómmer, Fl., AÉ, IV, 1870, p.12 - 14
3. , Programm Schässburg, 1870 - 1871, p.53
4. Reissenberger, L., AVSL, X, 1872, 8 - 37
5. Gooss, C., Chronik, 1876, p.25 - 27
6. Tocilescu, Gr., Dacia, 1880, p.798, 800, 813, 815, 819, 820
7. Hampel, J., Catalogue, 1876, p.152 - 153
8. Hampel, J., Antiquités, 1877, 39, 41
9. Hampel, J., Trouvailles, 1886, p.54 - 58
10. Hampel, J., Bronzkor, II, 1892, 143 - 155
11. , ZfE Verh., XV, 1883, p.100
12. , ZfE Verh., XXX, 1898, p.516
13. , Programm Kronstadt, 1884 - 1885, p.60
14. Reinecke, P., AÉ, XIX, 1899, p.324
15. Hoernes, M., AÉ, XXIV, 1904, p.208
16. Mahr, A., WPZ, 1914, 152
17. Pârvan, V., Getica, 1926, p.291, 432, 441, 443
18. Nestor, I., Stand, BerRGK, 22, 1933, 1932, p.133 n.
19. Roska, M., Mannus, XXIV, 1932, p.546
20. Roska, M., ESA, XII, 1938, p.160
21. Horedt, K., MBBM, XII, 1947, p.2

 Punct 11. Lângă podul peste Cibin, la stânga şoselei care duce la Daia şi în continuare pe teritoriul fostei cărămidării Schramm.
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 11.1aşezare; datare repertoriu: epoca bronzului
 11.1.0.1ceramică - pictată, de factură grecească din epocă dacică; datare repertoriu: epoca fierului; Muz. Sibiu
 Punct 12. "În pârâu" (im Bach).
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 12.0.0.1vârf de lance; Lipseşte bibliografi.; datare repertoriu: neprecizată; Muz. Sibiu
 Punct 13. Într-o grădină, la capătul de sus al localităţii.
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 13.0.0.1inel - de aur, de tipul inelelor-monede; datare repertoriu: Hallstatt, 1839; fosta col. Ackner
 13.0.0.2monede; datare repertoriu: neprecizată
 13.0.0.3ceramică; datare repertoriu: neprecizată
 Bibliografie:
1. Ackner, M. J., AVSL, IV, 1851, p.22 - 23
2. Ackner, M. J., MCC, V, 1860, p.25
3. Pink, K., NZ, XXI, 1928, p.4, nr. 10
4. Mitrea, B., Dacia, VII - VIII, 1937 - 1940, p.147 - 155

 Punct 14. Lângă "poligonul de tragere".
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 14.0.1depozit - Depozit de vase dispuse în cerc: un vas cu picior, o oală cu două toarte, o farfurie cu capac (toate de culoare cenuşie, de factură locală), precum şi un vas cu gât rupt şi o cană grecească cu linii pictate de factură greco-romană. Vasele datează din epocă dacică.; datare repertoriu: La Tene; MAC
 Punct 15. Pe dealul "La fântâna rece" (Kaltenbrunner Bergy).
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 15.0.0.1monede - 2 din Erythraea; datare repertoriu: epoca greacă
 Bibliografie:
1. Gooss, C., Chronik, 1876, p.25

 Punct 16. În "Valea Goşilor".
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 16.0.0.1monedă - de factură dacică de tip Filip II; datare repertoriu: La Tene; cultura: dacică
 Bibliografie:
1. Informaţie B.Mitrea

 Punct 17. Pe teritoriul cimitirului evanghelic.
Tip sit: aşezare
 Descoperiri:
 17.1substrucţii clădiri; datare repertoriu: epoca romană
 17.1.0.1cărămidă - cărămizi pentru construcţii şi pavaj; una dintre ele poartă ştampila CM (iniţiale ale atelierului; CIL, III, 1633, 12=8075, 49); datare repertoriu: epoca romană
 17.1.0.2ceramică - vase, căni, farfurii, amfore; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.3opaiţ - mai multe piese de lut; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.4fier de plug; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.5seceră - piese de fier; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.6râşniţă - mai multe exemplare de porfir şi bazalt; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.7vas de metal - cazan de bronz cu mâner de fier, farfurie de bronz cu mâner în formă de acanthus, un mâner de bronz terminat în inel, o cratiţă de fier cu un suport cu trei picioare; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.8sticlă - fragmente; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.9armă - săgeţi, vârfuri de lance; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.10altar - anepigrafic; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.11statuie; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.12relief - placă de marmoră reprezentând delfini, rozete, roată, cap cu barbă; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 17.1.0.13jucărie - piese de lut; datare repertoriu: epoca romană; Muz. Sibiu
 Bibliografie:
1. Neigebaur, J. F., Dacien, 1851, p.261 - 264
2. Ackner, M. J., AVSL, IV/ 1, 1851, p.26 - 27
3. Ackner, M. J., MCC, I, 1856, p.85, 102
4. Kenner, F., AOeG, XXIV, 1860, p.401
5. Gooss, C., Chronik, 1876, p.27, 28
6. Bielz, E. A., JSKV, XIX, 1899, p.31
7. Marţian, I., Rep., 1920, p.316

 Punct 18. Neprecizat
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 18.0.0.1monede - din epoca imperială (de la Traian până la Aurelian); Găsite în parte pe teritoriul localităţii Guşteriţa sau în apropiere.; datare repertoriu: epoca romană, sec. I - III; col. Ackner
 Bibliografie:
1. Neigebaur, J. F., Dacien, 1851, p.265 - 272
2. Ackner, M. J., AVSL, IV, 1851, p.23, 28
3. Ackner, M. J., MCC, I, 1856, p.85, 132
4. Vass, J., Erdély, 1863, p.153
5. Gooss, C., Chronik, 1876, p.78
6. Gooss, C., Korrbl. VSL, III, 1880, p.74
7. Macrea, M., AISC, III, 1936 - 1940
8. , Omagiu I.Lupaş, 1943, p.915

 Punct 19. La nord de localitate, pe ogoare.
Tip sit: drum - roman
 Descoperiri:
 Bibliografie:
1. Neigebaur, J. F., Dacien, 1851, p.274
2. Ackner, M. J., JCC, 1856, p.26
3. Vass, J., Erdély, 1863, p.109
4. Gooss, C., Programm Schässburg, 1873 - 1874, p.43
5. Gooss, C., Chronik, 1876, p.78
6. Christescu, V., Viaţa ec., 1929, p.102
7. Christescu, V., Ist. mil., 1937, p.108

 Punct 20. Din "Formental".
Tip sit: neprecizat
 Descoperiri:
 20.0.0.1pinten - de fier, cu capetele arcului îndoite; datare repertoriu: epoca migraţiilor; col. Ackner
 Bibliografie:
1. Ackner, M. J., Transilvania PZ, II, 1833, 276, 283
2. Horedt, K., AISC, IV, 1941 - 1943, p.170 - 171

 Punct 21. Biserica evanghelică.
Tip sit: biserică - Basilică romanică din care se mai păstrează stâlpii dintre nave, absidiola din capătul navei laterale de S, precum şi portalul navei laterale de N şi o parte din absidiola de pe această latură.
 Descoperiri:
 21.1biserică - Biserica a suferit ample transformări în epoca gotică.; datare repertoriu: epoca medievală, mijlocul sec. XIII
 Bibliografie:
1. Müller, Fr., JCC, III, 1859, p.188
2. Roth, V., Baukunst, 1905
3. Horwath, W., Sieb. Vjschr., LIX, 1936, p.175

+ Slimnic, com. Slimnic Sibiu Slimnic, jud. Sibiu epoca bronzului timpuriu; epoca fierului; epoca fierului, epoca romană, epoca migraţiilor; epoca migraţiilor; epoca romană; La Tene; neprecizată   Afişează  
+ Şeica Mare, com. Şeica Mare Sibiu Şeica Mare, jud. Târnava Mare bronz final; epoca bronzului; epoca medievală; neolitic; neprecizată   Afişează  
+ Şeica Mică, com. Şeica Mică Sibiu Şeica Mică, jud. Târnava Mare bronz final; bronz timpuriu; eneolitic; epoca bronzului; epoca medievală; epoca migraţiilor; epoca romană; Hallstatt; La Tene; La Tene; epoca romană; neolitic; neprecizată   Afişează  
+ Şelimbăr, com. Şelimbăr Sibiu Şelimbăr, jud. Sibiu epoca medievală; epoca romană   Afişează  
+ Şmig, com. Alma Sibiu Şmig, jud. Târnava Mică eneolitic; epoca bronzului; epoca romană; Hallstatt   Afişează  
+ Şoala, com. Axente Sever Sibiu Şoala, com. Axente Sever, jud. Târnava Mare epoca medievală; epoca romană   Afişează  
+ Şomartin, com. Bruiu Sibiu Şomărtin, com. Bruiu, jud. Făgăraş Hallstatt   Afişează  
1 2 3

Arhiva REPERTORIUL ARHEOLOGIC AL ROMÂNIEI a Institutului de Arheologie "Vasile Pârvan" - Index de locuri
Responsabil de proiect: Şandric Bogdan. Proiectare ASP şi HTML: Cosmin Miu
Data publicării: 2003. Copyright: cIMeC - Institutul de Memorie Culturală, 2021
Ultima actualizare 12 Decembrie 2014